RoomaKuka ei rakastaisi Roomaa?
Olin Roomassa jo syksyllä, mutta tämä on vähän muistelua. Tai no, oikeastaan ikävöintiä! Olin kahden mun kaverin kanssa siellä, joten voitte kuvitella että oli aivan ihana reissu. <3
Käytiin kiertämässä kaikki tärkeimmät nähtävyydet, mutta shoppailu, hyvä ruoka ja viini olivat tietty myös tärkeitä reissun aikana..
Kuvat on kaikki kännykällä otettuja, joten laatu ei ole ehkä ihan niin hyvä.
Piazza Santa Maria Maggiore
Vatikaanin museo, jossa sijaitsee Sikstuksen kappeli


Roman Forum

Mulla ei tosiaan ollut ennestään mitään sen kummempia ajatuksia Roomasta, mutta se sai mut kyllä rakastumaan itseensä! Kaupunki oli todella kaunis, kaikki rakennukset olivat satoja vuosia vanhoja.
Italialainen kulttuuri on ihana, ihmiset on niin intohimoisia ja sosiaalisia. Pidin siitä, kun ihmiset saattoivat vaan jäädä kadulla puhumaan meille. Yleensä emme kyllä ymmärtäneet mitään, koska englannin kielen taito on tunnetusti vähän heikko italialaisten keskuudessa..
Suosikki nähtävyyksiäni oli ehkä Roman Forum Colosseumin vieressä. Siellä pystyi oikeasti tuntemaan, kuinka paljon siellä on tuhansien vuosien aikana tapahtunut. Tykkäsin myös Espanjalaisista portaista, ja tietty luksusmuoti kaupoista sen lähettyvillä.
Myös Sikstuksen kappeli ja Colosseum oli hieno nähdä!
Oon nyt vaan tämän yhden kerran Roomassa käynyt, niin en viitsi sen enempää mitään matkavinkkejä antaa. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti käymään siellä!
Pantheon
Fontana Di Trevi

Espanjalaiset portaat

Roman Forum

Comments

Popular Posts