Tyyliesikuvani

On monia, kenen tyyliä ihailen. Ajattelin tehdä tähän pienen listauksen, ketkä inspiroivat usein asujani!

Filippa Hägg (@filippahagg)
Olivia Palermo (@oliviapalermo)
Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)
Metti Forssell (@mettiforssell)
Janita Autio (@janitaautio)
Didem Özgün (@bydidem)

Lista tosiaan jatkuisi loputtomiin, jos kertoisin kaikki kenen tyylistä pidän.. Tuossa oli kuitenkin ehkä tämän hetken suosikit. Osa näistä on klassisempia, osa taas räväkämpiä.
Minulla vaihtelee ehkä vähän päivän, ja myös fiiliksen mukaan millainen tyylini on. Olen siis aika tunnepukeutuja, mutta enemmän se taitaa silti kallistua tuohon hieman klassisempaan.

Coco Chanel, Kate Middleton, Rihanna, Victoria Beckham, Jackie O ja Grace Kelly ovat myös ikuisia tyyli-ikoneita, joiden lähes kaikki vaatteet pukisin milloin vain. Tietysti myös Gossip Girlin Blair ja Sex and the Cityn Carrie täytyy mainita!
Aivan upeita naisia kaikki, vaikka tyylit vaikkapa Rihannan ja Grace Kellyn välillä ovatkin aivan erilaiset.

Omasta elämästä arvostan pikkuveljeni, ja parin ystäväni (Henna ja Noora <3) tyyliä ja silmää. Heiltä voi aina kysyä, jos ei ole varma jostain ostoksesta tai asusta, ja saa varmasti rehellisen vastauksen. Myös äidiltäni kysyn usein mielipidettä. Hän on pienestä pitäen vaikuttanut siihen, millaiseksi tyylini on muotoutunut.

@akseliluomahaara
@noora_makela


Kuitenkin, vaikka omaan tyyliini ovat eri ihmiset vaikuttaneet, se oma mielipide on aina kaikista tärkein. Omaa tyyliä miettiessä pitää unohtaa muiden mielipiteet. Jos pidät jostain vaatteesta, osta se, vaikka kaverisi mielestä se olisi outo. Se ei haittaa, vaikka välillä tekisikin pienen "muotimokan", ei kannata pelätä sitäkään liikaa.

Aiheeseen liittyen on vielä aika ajankohtainen tämä Stockwomann-kampanja, jossa käsitellään mielestäni oikeasti tärkeää aihetta! Oma tyyli ja pukeutuminen on monelle, kuten minulle, tärkeä osa identiteettiä ja itsetuntoa. On siis tärkeää, että jokainen pystyy ilmaisemaan itseään juuri miten haluaa, ilman pelkoa siitä että joku tuomitsee tai pilkkaa.


"Fashions fade but style is eternal" - Yves Saint LaurentComments

Popular Posts